Dongguan Guanghong Packaging Materials Co., Ltd.

Behöver malt kaffe andas

Släpp tid: 2022-07-07 14:34:54  träffar: 9

people i denna moderna värld kan knappast leva utan en kopp kaffe varje dag. Förutom kaffebutikerna på gatan föredrar många fortfarande att köpa rostade kaffebönor för att mala och brygga hemma. Förutom att säkerställa ursprunget och kvaliteten på kaffebönor kan det också tillåta människor attnjuta avnöjet att brygga kaffe, vilket kan spara mycket pengar på lång sikt. Efter rostning eftersom de är rädda för att doften av kaffe kommer att försvagas eller förloras. Egentligen är denna tanke helt fel. Det rostade kaffet producerar över 700 slags kemikalier efter MENA -reaktionen. Dessa kemikalier är källan till smaken och doften av kaffe, och deras omfattande prestanda utgör den olika kaffesmaken. Den rostade kaffebönan är ganska ömtålig och den måste andas, vilket är en process för förhandling. Denna gas är koldioxiden. Den inre kemiska förändringen fortsätter i kaffebönan även efter rostad, och koldioxiden kommer kontinuerligt att frigöra. Det finns en enorm mängd gas som släpps efter att kaffebönan rostats. Koldioxiden kommer att påverka strukturen och smaken på kaffet lätt, vilket innebär att du inte kan dricka trevligt kaffe även om du spenderar mycket. Det är så synd. Om du bestämmer dig för att köpa kaffebönan bör du lära dig lämplig lagringsmetod för att hålla kaffebönan och behålla doften. Så hur man förvarar kaffebönan ordentligt för att undvika försämringen?

1. Efter rostning, se till att ditt rostade kaffe är tillräckligt cool innan du flyttar den till enny behållare. Eftersom smaksubstansen på kaffe är mycket instabil, försämras det rostade kaffet lätt av påverkan av luft, fukt, värme och ljus, vilket kommer att försvaga smaken. Så Wojin Valve föreslår att du håller det rostade kaffet bort från överdriven luftfuktighet, torrhet, temperatur, ljus och syre.

2. Köp speciella kaffebehållare och väskor med \\ ingen väg avgasande ventil. Vissa människor har ifrågasatt att sedan koldioxiden som frigörs av rostat kaffe kommer att påverka kaffets kvalitet, kan jag bara lagra det i ett öppet utrymme. Wojin Valve påminner dig om att syre är fienden tillnystekt kaffe. Genom att utsätta kaffet för luften under lång tid kommer syre och andra inerta gaser i luften att påskynda kaffe åldringsprocessen även om koldioxid kan släppasnär som helst. Den ena avgasningsventilen är ett litet tillbehör i paketet. Den ena avgasningsventilen tillåter koldioxiden som frigörs av kaffebönorna att fly från insidan av påsen och förhindra att det yttre syre kommer in i den förseglade påsen. Denna lilla luftventil spelar en dubbel roll, den förhindrar att koldioxiden påverkar smaken på kaffe och förhindrar att den yttre luften oxiderar kaffet. Således kan vi veta att den engassande ventil

Tidigare: No

Nästa: En guide till formade påsar